5 tactici prietenoase cu biroul pentru a combate anxietatea

black laptop computer on brown wooden table

În timpul săptămânii, ne petrecem majoritatea orelor de veghe la serviciu.

În plus, găsirea timpului necesar pentru a ne monitoriza sănătatea fizică și emoțională poate fi o provocare pe măsură ce programul nostru devine tot mai încărcat.

Iată cinci sfaturi rapide pentru a te ajuta să gestionezi anxietatea la locul de muncă:

1. Curăță zona de lucru

macbook pro on brown wooden table

Este logic că nu ne putem concentra asupra sarcinii pe care o avem de îndeplinit atunci când suntem înconjurați de confuzie și dezordine. Rezervă-ți 15 minute în fiecare zi pentru a face curățenie în zona ta pentru a te readuce pe drumul cel bun.

2. Încearcă relaxarea musculară progresivă

person sitting beside table

Anxietatea te scoate din momentul prezent atunci când te lovește. O tehnică excelentă, prietenoasă cu biroul, pentru a vă readuce în prezent este relaxarea musculară progresivă. În esență, anxietatea ne răpește capacitatea de a savura fiecare moment așa cum apare el.

O tehnică excelentă, prietenoasă cu biroul, pentru a vă readuce în prezent este relaxarea musculară progresivă. Aceste mici mișcări te ajută să încordezi și să relaxezi în mod sistematic grupuri musculare cheie pentru a promova un sentiment de relaxare și calm.

3. Respiră adânc

Woman Wearing White Top Holding Smartphone and Tablet

Găsirea unei ancore pe care să ne concentrăm atenția atunci când ne simțim ocupați și împrăștiați este esențială. Respirația este o ancoră perfectă, până la urmă. Indiferent cât de stresați ne simțim, expirăm și inspirăm în mod constant fără să fim conștienți de acest lucru.

Data viitoare când te confrunți cu simptome de anxietate, fii atent la modul în care respiri.

4. Notează

Photo of Woman Writing on Tablet Computer While Using Laptop

Poate fi dificil să gândim clar atunci când suntem consumați de gânduri anxioase. Atunci când suntem îngrijorați, problemele par copleșitoare, iar starea noastră de spirit poate scădea rapid ca urmare a neputinței, fricii și anxietății.

Începe să îți pui pe hârtie gândurile și încearcă să scrii liber și fără autocritică. Scrierea preocupărilor tale te va ajuta în identificarea cauzelor și emoțiilor care stau la baza acestora.

5. Pune muzică liniștitoare

Man With Headphones Facing Computer Monitor

Dacă te simți influențat negativ de persoanele din jurul tău, următorul sfat ar putea fi exact ceea ce ai nevoie. Atunci când simți că te afunzi în gaura anxiosului, pune-ți căștile pe urechi și ascultă o selecție de muzică calmă și relaxantă.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *