8 moduri de a te asigura că primești sprijinul de care ai nevoie pentru migrena cronică

|

1. Investiți timp și efort pentru a afla ce vă declanșează personal.

Fiecare persoană are factori declanșatori interni și de mediu unici care se acumulează până la un anumit punct înainte de apariția unui episod de migrenă, conform teoriei pragului migrenei.

Trebuie evitate: alimentele procesate, umiditatea, prea mult timp petrecut in fata unui ecran luminos, etc. Controlul neurologic este important in acest sens.

2. În timp ce căutați cea mai bună opțiune (sau cele mai bune opțiuni de terapie, fiți minuțioși, preciși și răbdători

Pentru a accelera găsirea a ceea ce funcționează pentru o persoană, este util să documentați cu sârguință numărul de dureri de cap, zilele cu dureri de cap și severitatea durerilor de cap în corelație cu un anumit medicament (medicamente) și metodă de tratament.

3. Practicați autocompătimirea

Ar putea fi sesiuni regulate de meditație în jurul orei de prânz, băi săptămânale pentru a liniști mușchii și modele de somn consistente pentru a evita oboseala și stresul suplimentar care se strecoară peste problemele mele existente.

4. Înțelegeți neuroștiința de bază din spatele durerii

Utilizarea unor strategii precum reîncadrarea, conștientizarea și terapia de reprocesare a durerii poate ajuta si regla prorpiul sistem nervos. Pacienții pot fi asistați de antrenori de îngrijire pe măsură ce trec prin diverse terapii.

5. Folosiți mantre pentru împământare.

  • Sunt în siguranță.
  • Sunt bine; doar îmi privesc suferința de la distanță.
  • Dau tot ce am mai bun din mine și asta este suficient.
  • Am mai îndurat o astfel de angoasă.

6. Recunoașteți și acceptați limitele productivității.

A trăi cu această boală face mult mai dificilă îndeplinirea tuturor treburilor pe care ți le-ai propus, pe lângă epuizarea de bază care afectează societatea noastră.Reasigurați-vă că nu sunteți nici egoist, nici leneș, în loc să vă criticați.

7. Păstrați intact respectul de sine și de identitate.

Acordați atenție la cine sunteți, nu la ceea ce nu sunteți.Amintiți-vă de hobby-urile și momentele de care v-ați putut bucura în afara crizelor de migrenă și a consultațiilor la medic.

8. Participați în mod regulat la un grup de sprijin.

Pe lângă faptul că vă oferă sprijin emoțional, ceilalți pacienți v-ar putea oferi cu sfaturi privind medicamentele, abordările terapeutice și anumiți profesioniști din domeniul sănătății.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *