Ingrediente sănătoase pe care ar trebui să le adaugi în cafeaua ta

person making latte art

Studiile arată că băutul cafelei are beneficii majore pentru sănătate, cum ar fi reducerea riscului de diabet de tip 2. Și, din moment ce este, de obicei, primul lucru pe care îl introducem în corpul nostru în fiecare zi, de ce să nu descoperim cum să facem cafeaua mai sănătoasă și să strecurăm o doză de beneficii nutritive în timp ce o facem?

Printre beneficiile cafelei se numără creșterea dispoziției și a energiei, protejarea inimii și îmbunătățirea funcționării celulelor creierului.

Cum să faci cafeaua mai sănătoasă pentru a-ți crește energia și starea de spirit

Scorțișoară

Selective Focus Photography of Cinnamon

Dacă doriți să maximizați aroma fără a adăuga calorii suplimentare, presărați un strop de scorțișoară în ceașcă. Aceasta poate adăuga o aromă de sezon (fără zahăr), oferind în același timp o doză puternică și delicioasă de antioxidanți.

Amestecați o jumătate de linguriță de scorțișoară în ceașca de cafea sau preparați-vă cafeaua cu o linguriță de scorțișoară amestecată direct în zaț. De asemenea, puteți să vă preparați cafeaua cu un baton de scorțișoară, astfel încât condimentul să aibă timp suplimentar pentru a se infuza.

Extract de vanilie

Two White and Blue Mugs Beside Drinking Glass

Acesta este clasificat drept un superaliment pentru creier pentru capacitatea sa de a stimula performanța mentală, starea de spirit și sănătatea generală a creierului. S-a dovedit că vanilia ameliorează durerile de stomac și problemele digestive, reduce durerile articulare și ameliorează stresul.

Adăugați câteva picături de extract pur în ceașca sau în ibricul de cafea. De asemenea, puteți adăuga o boabă de vanilie la zațul de cafea, astfel încât aroma să se infuzeze înainte de a o prepara.

Lapte de nucă de cocos

A Coconut Fruit Cracked Open

Laptele de nucă de cocos este un adaos perfect dacă aveți intoleranță la lactoză, renunțați la lactate sau pur și simplu doriți un înlocuitor de lapte cu puține calorii.

Adăugați o linguriță sau două de nucă de cocos organică, neîndulcită, la cafeaua neagră. Dacă o doriți foarte dulce, puteți adăuga puțin sirop de arțar. Extractul de vanilie și scorțișoara se potrivesc de minune și cu ea!

Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *